Headlines

Pentru suport, companiile preferă comunicarea pe mobile și pe rețele sociale

Pentru suport companiile preferă comunicarea pe mobile și pe rețele sociale

Pentru 2013, Interactive Intelligence Group anunță că peste  50% dintre companiile private își vor direcționa investițiile cu precădere către îmbunătățirea serviciilor de suport furnizate prin e-mail, pe dispozitivele mobile si pe rețelele sociale. Aceeași companie estimează că peste 70% dintre companii vor direcționa investițiile înspre îSuport in onlinembunătățirea serviciilor de asistență sau suport clienți furnizate în mediul online, respectiv prin intermediul e-mail-ului sau chat-ului.

 

Mai puțin de 20% dintre societăți vor orienta investițiile prioritare către serviciile de asistență prin apeluri voce înregistrate (IVR).
În paralel, deoarece apelurile voce continuă să fie cele mai utilizate în livrarea de servicii de asistență, 40% dintre companii au declarat prioritare în 2013 investițiile pentru îmbunătățirea apelurilor voce.
Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ) este un furnizor global de soluții pentru contact center, soluții integrate pentru comunicații de business și soluții software și servicii pentru automatizarea proceselor de business.

Interactive Intelligence Group este o companie americană furnizoare de soluții integrate pentru call centere. În 2012, a intrat pe piața din România deoarece ”există o piață de soluții pentru centre de contact cu potențial de creștere extrem de ridicat”, declara Marcin Grygielski, managerul companiei pentru Europa de Est.

Conform estimărilor, piața de soluții de call centrere  în România este de 3 milioane de euro, cifra incluzând doar valoarea licențelor. La acestea, se mai adaugă valoarea serviciilor de implementare și a echipamentelor și infrastructurii hardware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *