Headlines

Intrăm pe piața din China

Două firme românești au obținut angajamentul autorităților chineze de înscriere în procedura de soluționare rapidă a solicitărilor pentru deblocarea de carne și produse în China. Smithfield și Cris Tim s-au întâlnit în octombrie cu oficialii Administrației Generale pentru Controlul Calității și carantinei din această țară, în cadrul unei misiuni economice.

Taipei City Deschiderea pieței chineze față de produsele din carne de porc românesc vine ca urmare a deciziei UE ca începând cu 1 ianuarie 2012, România să poată exporta carne de porc în spațiul comunitar. Această masură vine după ce o perioadă în care livrările de carne și produse procesate din carne de porc provenind de la firme românești, au fost interzise pe piața Uniunii Europene din anul 2003, întrucât România folosea vaccinarea porcilor pentru eradicarea pestei porcine clasice

La misiunea economică din China, care a avut scopul de a promova vinurile românești și produsele agro-alimentare, au participat și Bio-Terra, Bohemia Lions Trading, MV Romexim Trading, Domeniile Sahateni, Orlando Import Export 2001.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *