Select Page

Sunt un om plin de energie dimineața, însă astăzi, în loc să m-apuc direct de treabă, mi-am început ziua citind site-uri de tehnologie și IT. Și cum toate întrebările și nedumeririle vieții mele au primit răspuns la un moment dat, uite că am găsit o soluție la problema ”eu unde îmi salvez pozele”.

Adică, și tu, ca și mine, îți salvezi pozele peste tot: pe computer, pe laptopul de la firmă, pe hard disc-uri externe vechi, pe carduri de memorie ale aparatelor foto, pe telefoane mobile antice … și lista poate continua.

Mereu m-a deranjat acest lucru, însă azi dimineață am  găsit programul perfect: PICTURELIFE.

Picturelife este un serviciu simplu și foarte folositor care îți salvează pozele într-un singur loc, fie că ai poze pe computer, laptop, iPad, iPhone, Android, camera foto sau telefonul mobil. Acest program le sincronizează pe toate atunci când atașezi telefonul sau camera foto la computer. Merge și pe Windows, și pe Mac și-ți organizează pozele pe criterii bazate pe dată și locație.Picturelife save

Ce trebuie să faci ca să poți beneficia și tu de Picturelife gratis:

1. Îți faci cont pe www.picturelife.com

2. Salvezi fișierul.

3. Dai dublu click pe el.Picturelife install

4. Apeși ”Install”.

Observație: Picturelife este un serviciu gratis pentru aproximativ 2000 de poze, adică în jur de 5 GB.

Dacă ai nevoie de mai mult spațiu, poți alege între 100 GB sau 300 GB (70, respectiv 150 de dolari pe an).

 

Picturelife sincronizare

5. Îți alegi folderul unde vrei să-ți fie făcută sincronizarea.

 

 

 

 

Gata….ai terminat! Acum poți începe să te bucuri de acest produs software minunat. Când vrei să faci sincronizarea fotografiilor, Picturelife plasează pozele automat pe o hartă și le grupează în albume, așa cum le ai tu pe Facebook, de exemplu.

Picturelife locatii

Poate ai poze dispersate pe mai multe conturi – Facebook, Twitter, Instagram, Flickr. Picturelife se conectează la toate conturile tale și face backup pozelor. Pentru o optimă organizare se instalează pe un computer, laptop sau desktop, dar accesul la poze îl poți avea de oriunde (dacă faci login pe www.picturelife.com).

Nu aștepta să-ți ”crape” hard discul ca să rămâi și fără poze, pe lângă alte date valoroase. Instalează-ți acum Picturelife si scapi de-o grijă.

Scrie-mi dacă îl folosești deja. Și neapărat să-mi povestești impresiile tale după ce l-ai folosit pentru prima dată.

Cu drag,
Anca