Blog

Top 10 vizionari și inovatori în tehnologie și IT

LOCUL 5 –  Evan Williams (1972, America), Christopher Isaac Stone (1974, America) și Jack Dorsey (1976, America) au sărbătorit în iulie a șasea aniversare a rețelei sociale Twitter. Debutul a avut loc în Austin, Texas, iar primul tweet a fost ”inviting coworkers”.

vizionari și inovatori
Evan Williams/ Christopher Isaac Stone/ Jack Dorsey

În 2009, la emisiunea ” Nightline” de la ABC News, Stone și Williams au spus că Twitter înseamnă să ai libertatea de-a fi ori înăuntru, ori afară.

”Când au apărut primele bloguri, primele reacții au fost identice: de ce le-ar păsa oamenilor de ce zic eu sau de ce aș polua web-ul cu asta, în loc să trimit un email. Dacă vreau să spun cuiva ceva, îi pot trimite un email”, a mai adăugat Williams.

În timpul interviului, Stone a remarcat rolul Twitter în comunitate folosit de organizații de caritate.  ”Ceea ce vedem că se întâmplă cu Twitter este că oamenii sunt în general buni și vor să facă fapte bune și ei fac lucrurile să se întâmple și folosesc unealta noastră ca să organizeze și mai bine aceste lucruri mari”, a mai adăugat el în 2009.

Mai departe, LOCUL 6 – Dave Packard și Bill Hewlett, Hewlett – Packard

Înapoi la LOCUL 1 – Top 10 vizionari și inovatori în tehnologie și IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *