Blog

Top 10 vizionari și inovatori în tehnologie și IT

ABCNews.com a realizat un top al celor mai mari vizionari și inovatori din tehnologie și IT și i-a clasat pe locul 1 pe Steve Jobs, fondatorul Apple și pe inventatorii circuitului integrat, Jack Kilby și Robert Noyce, fără de care un computer nu ar putea funcționa.

Top 10 vizionari și inovatori în tehnologie și IT

Motivațiile care stau la baza tuturor invențiilor și descoperirilor științifice și tehnologice sunt două: dorința omului de a trăi după principiul acțiunii și cel de-al doilea, dorința omului de-a cunoaște ce se întâmplă dincolo de ceea ce deja știe. Toate descoperirile, de la foc la computer, sunt conforme cu principiul acestor două acțiuni.

vizionari și inovatori
Steve Jobs – Apple

LOCUL 1 – Steve Jobs (1955 -2011, SUA), fondatorul Apple a fost atât vizionar, cât și inventator. Numele lui este legat de mai mult de 300 de invenții Apple, cele mai multe produse ajungând să reprezinte brandul Apple.
Steve Jobs și-a început afacerea într-un garaj și a dorit mereu să facă lucrurile mai bine ca oricine.

În anul 2005, le-a spus studenților de la Stanford ”Nu pierdeți vremea trăind viața altcuiva… Nu lăsați zgomotul opiniilor altora să devină vocea voastră interioară”.

Datorită carierei și realizărilor lui, ABCNews.com l-a clasat pe locul I în top 10 cei mai influenți vizionari din tehnologie.

Mai departe, LOCUL 1 – Jack Kilby și Robert Noyce, inventatorii circuitului integrat


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *